perjantaina, syyskuuta 01, 2006

6

Arkipostailu ei oikein ota onnistuakseen. Päähäni pälkähtää päivisin jotain ihan mielekkäitäkin ajatuksia, mutten koskaan tunne tarpeeksi palavaa tarvetta kirjoittaa niitä ylös. Jos merkintöjeni taso pysyy tällaisena vielä ensi viikon, lopetan.

Olin tänään vastuullisessa tehtävässä. Sain eilen tietää lähteväni tänään korjaamaan suuren tuotantolaitoksen karkaisu-uunin logiikkaohjausta, ja olinkin kohtuullisen paniikissa vielä eilen illalla. En saanut nukuttua, ja lähdin aamukuudelta niin hämmentyneenä ajamaan kohti Tamperetta, että skippasin kehä ykkösellä oikean liittymän ja päädyin melkein Itäkeskukseen.

Onneksi kerkesin, ja jokaisen osapuolen (voiko osapuolia olla enemmän kuin kaksi? Nyt niitä oli kuitenkin neljä) yllätykseksi minä ja työkaverini selvitimme ongelman työpäivän puitteissa.

Asiat muuttuvat aina jännittävämmiksi, kun ei ole vaadittavaa ammattitaitoa.


Illemmalla huuhailin kuumeisena kaupungilla ja etsiskelin nappiparistoja kameraani varten. iPodissani soi Sonic Youth ensimmäistä kertaa, ja olin positiivisesti yllättynyt.

Viikonlopun aikana yritän keksiä jonkun julkaistavan ajatuksen tai anekdootin, joka nostaisi blogini viihde-/informaatiosisältöä. Toivottavasti keksisin jotain oikein rivoa.