sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Random hate, there is no other way

Hehe.

Menin lauantaina uteliaana kaupungille innostuneena mahdollisuudesta nähdä viimein aitoa mellakointia myös Suomessa. Pettymys oli kuitenkin melkoinen, kun uskottavin paikalle vaivautunut mielenosoittaja oli kehitysvammaisen oloinen katusoittaja joka hakkasi suu vaahdossa rumpua ja huusi: "Poliisilla on oikeus halventaa minua!" Se oli viihdyttävää, jopa anarkististakin, kun hän lopuksi hakkasi kylttinsä paskaksi puuta vasten ja kaatoi rumpunsa maahan. Fight the power!

Sen jälkeen ei anarkismia paljon näkynytkään. On tietenkin hellyttävää kun nuoret jaksavat ommella kangasmerkkejä nahkatakkeihinsa ja kuvitella tuovansa "hieman sekasortoa myös Helsingin kaduille" heittelemällä kaljapulloja poliisien ja toistensa päälle. Well done! Pitäkää vaan ne huppujen nyörit kireällä vastaisuudessakin.

Onneksi suomen Poliisi pystyi noloudessa vähintäänkin samaan, ellei jopa parempaan. Pojat olivat saaneet käyttöönsä hienot pilkkihaalarit ja teleskooppipamput! Kuulin saartorenkaassa poliisien neuvovan toisiaan: "Jos ne yrittää läpimurtoa, patukoikaa vaan kunnolla!" Pystyn helposti kuvittelemaan maakunnista tuodut maalaispoliisit odottamassa muna pystyssä käsi tiukasti pampun kahvalla hetkeä jolloin pääsisi vetämään vegaaneja kunnolla turpaan.



Tilaisuuksia ei hurjasti syntynyt, kun nämä turvallisuuttamme puolustavat älyn jättiläiset olivat saartaneet keskellensä lähinnä toimittajia ja kaltaisiani väkivaltaturisteja, joita itse osallistuminen ei kiinnostanut vähääkään. Hitto, enhän edes tiedä mitä se ASEM tarkoittaa!

Koin myötähäpeää kaikkea ympäröivää kohtaan.


Kun edes mellakkapoliisien saartamana ei suomalaisista nuorista saatu puristettua pientä kiroilua kummempaa kapinaa, ammensin vihaani Slayerista:

Can't Stop The Violence

I love it

No one's immune to hate that flows from it

Infectious I feed on it

Every fucking endless day

You're either on my side or else you're in my way

No one stands a chance when I'm lashing out

Random hate there is no other way

It's my discipline it's my way of life


--

Jos suomalaiset eivät osaakaan käyttää enää polttopulloja, saati sitten kumiluoteja tai sähkötainnuttimia, osaamme me sentään vielä juopotella! Pidin pienimuotoisen illanistujaistilaisuuden ja sain kerättyä ystäviä kasaan neljästä eri sosiaalisesta ympyrästäni. Miellyttävää huomata kuinka alkoholi yhdistää. Tein myös hyvää dippiä maustamattomasta jugurtista ja tahinista.



Hauskaa oli, kiitos kaikille osallistujille. Toivottavasti tekin viihdyitte?